KidsCorner

Bij Ludiek op zolder wonen 2 echte kindervrienden. Probeer in de Brasserie hun woning maar eens te vinden.Wie het zijn? We zullen ze even aan je voorstellen.

Vlinderprinses Flinderijn

Flinderijn is een dromerige vlinder met als favoriete kleur roze. Vandaar haar roze baljurk. Het dier dat zij het liefste vindt? Een roze vlinder natuurlijk. Ze vertelt graag sprookjes, alleen kan ze dat niet zo goed. Ze haalt altijd van alles door elkaar. Haar lievelingseten is snoep. Ze draagt dan ook altijd een snoepketting en is er vaak wel een zak spekjes in de buurt. Verder is opmaken een grote hobby van haar: het liefst schminkt ze vlinders.

Kok Pierewaai

Pierewaai is de grootste vriendin van Flinderijn. Deze kok weet altijd alles beter. Ze werkt in de keuken en verzorgt regelmatig het eten. Ze houdt ook van lekker eten: dat zie je wel aan haar ronde buikje. Pierewaai kan ook heel goed typetjes nadoen. Flinderijn trapt er altijd in. Ze loopt de hele tijd met grote pannen, lepels en potten te sjouwen. Pas op: ze probeert altijd bij de kinderen van de frietjes en de toetjes te snoepen.

Wanneer ze bij Ludiek te verwachten zijn?

Pierewaai en/of Flinderijn komen in ieder geval elke laatste zondag van de maand* speciaal voor de kinderen naar beneden. Verder komen ze op 2e paasdag, moederdag en vaderdag ook gezellig langs. En als ze er niet zijn, kun je altijd een mooie kleurplaat voor ze achterlaten.

* Behalve in de maanden juli, augustus en december

Laat je gegevens achter en
ontvang een verjaardagskaart met verrassing!

  • Gelieve dit veld leeg te laten.

img